18. august - Dagbog - Nigeria Tour 2013

Go to content

Main menu:

18. august

Published by Kenneth in Dagbog · 21/8/2013 00:03:56

Efter en ret begivenhedsløsog behagelige tur over Amsterdam til Lagos var der premiere på tålmodighedstesten i indrejsekontrollen. Et temmelig langsommeligt system gjorde, at vi bestemt havde god tid til at opleve, hvordan man holder arbejdsløsheden i skak - noget man måske skulle overveje at forsøge sig med i Danmark? De to betjente, der rent faktisk tjekkede vores papirer blev overvåget af en tredje, og i den næste kø var tre personer ansat til at sørge for at få os frem til den rette skranke, hvor der sad endnu to personer, i hvilken den første tog i mod vores pas og sendte os til en ny kø, altimens sidemanden stemplede...
Bagage! Note til os selv: Vi skal aldrig mere brokke os over langsommelig bagagehåndtering i Kastrup!! Efter ca. halvanden times spejden mod rullebåndet, kunne vi trække mod udgangen - manglende Kenneths kuffert. Med lidt held får vi den i morgen.
Nu var vi så klar til den endelige test: Vores chauffør, udsendt af Life Foundation, havde medbragt 4 medhjælpere, der nu nærmest overtog vores bagagevogne. Det var venligt ment - ingen tvivl om det - men eftersom vi ikke kendte nogen af dem, eller for den sags skyld var sikre på, at de var nogenlunde troværdige, var det lidt for spændende. Vi løb nu spidsrod mellem utallige taxachauffører og pengevekslere, der alle havde helt utrolige tilbud til os! Vi krydsede fingre for, at det rent faktisk var de rette, der var kommet for at hente os og som nu proppede vores bagage og os ind i deres biler.
Ca. en time senere kunne vi ånde lettet op, og vi fik den varmeste velkomst af moren og et par ansatte i Ms. Elvira Salleras House. Hun selv er pt. på ferie med sin mand Alain, men der var lavet vidunderlig aftensmad til os.
Vores værelse er rigtig fint og stort med masser af skabe, kommoder og reolplads til alle vores ting, og det bliver et superfint hjem for os de næste mange uger.

Dagens ord: Nu begynder alting!No comments

Back to content | Back to main menu